Brillen

Beter Zien heeft een uitgebreide moderne en klassieke collectie brillen en zonnebrillen. Ons team van opticiens en optometristen helpen u deskundig en met persoonlijke aandacht.  Daarmee onderscheidt Beter Zien zich.

Voor veraf

Ziet u wazig in de verte? Loopt u spontaan langs iemand zonder hem te herkennen? Voldoet uw huidige bril niet meer?

De Beter Zien opticiens adviseren u graag over welk brillenglas het beste voor u is.  U kunt kiezen uit een prachtige collectie monturen.

 

 

Voor dichtbij

Bent u toe aan een (nieuwe) leesbril? Met een op maat gemaakte bril ziet u beter en rustiger.

Kom langs bij Beter Zien en laat direct uw ogen testen.

Voor veraf & dichtbij

Bril op, bril af is verleden tijd met de multifocale glazen van Beter Zien. Met één bril kunt u goed zien op alle afstanden, hoe fijn is dat.

U heeft keus uit een prachtige collectie modieuze monturen. 

 

Voor de computer

Last van nek- en of schouderklachten achter uw beeldscherm? Dat is verleden tijd met een computerbril. Hiermee kunt u ontspannen kijken en goede werkhouding aannemen.

De glazen van een computer bril geven u een beter contrast en beschermen uw ogen tegen schadelijk blauwviolet licht dat vrijkomt van kunstlichtbronnen als beeldschermen, LED-verlichting en smartphones.

 

Voor kinderen

Kan uw kind het schoolbord niet meer goed zien? Of struikelt uw kind heel veel? Bij Beter Zien kunnen de ogen van uw kind getest worden door onze orthoptist of optometrist.

Wij hebben een uitgebreide hippe kinderbrillen collectie van o.a. Vingino en BBig. Ook voor de allerkleinsten (0-3 jr) zijn er geschikte monturen.

Voor sporten

Wielrennen, hardlopen, golfen, mountainbiken, skiën en snorkelen;  allemaal sporten waarbij u goed zicht nodig heeft.

Het dragen van een goede sportbril is geen overbodige luxe. Sportbrillen zijn gemaakt stevig materiaal.

Voor verkeer

Ziet u het donker slecht? En wilt u veiliger aan het verkeer deelnemen? Een oplossing is de nachtzichtbril die ervoor zorgt dat u meer contrast kunt zien.

De glazen van de nachtzichtbril filteren het blauwe licht en zorgen ervoor dat u scherper kunt zien in het donker. Ook het licht van tegenliggers of lichtreclames zijn geen hinderlijke lichtbronnen meer met een nachtzichtbril.

 

 

WIJ HELPEN U GRAAG MET BETER ZIEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact op: 070 – 364 24 04
MA – VR 08.30 – 17.00