Merken

De beste merken

In onze winkel vindt u de beste brillenmerken. Bij het selecteren van onze brillencollectie letten wij op kwaliteit, de nieuwste trends en de beste pasvormen voor uw gezicht. Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Giogio Armani
lunor logo
Persol LOGO
BBIG logo
Ralph Lauren logo
Vera Wang logo
Prada logo
Vingino
Silhouette

Lunor

Als we het over de prachtige Lunor brillen hebben, schieten ons direct twee woorden te binnen: kwaliteit én stijl. Dit Duitse merk maakt hoogwaardige monturen waar u een onvergetelijke indruk mee achterlaat. De combinatie van vakmanschap en oog voor detail zorgt ervoor dat iedere bril een flinke dosis kwaliteit uitstraalt.

Persol

Het Italiaanse merk Persol is gespecialiseerd in het ontwerpen van handgemaakte zonnebrillen en correctiemonturen. De brillen van Persol hebben een stoer, elegant ontwerp en worden uitgebracht in uiteenlopende monturen. Van retro tot wayfarer en aviator: Persol ontwerpt brillen van luxe materialen en hoogwaardige kwaliteit.

Silhouette

In Oostenrijk heeft Silhouette een lange traditie in het produceren van klassieke en innovatieve brillen die teruggaat tot 1964. De productiefilosofie – met zijn vakmanschap en de nadruk op handmatig werk – is verwant aan die van een huisnijverheid. Het resultaat is een unieke bril die u zal verrassen en verrassen in termen van innovatie. Fijne lijnen, prachtige details en subtiele vormen: dat zijn Silhouette brillen ten voeten uit. Het luxe merk presenteert in haar vier collecties dan ook de meest elegante brillen voor man en vrouw. Bent u benieuwd naar de monturen uit de Silhouette collecties? Onze opticien laat deze met trots aan u zien bij Beter Zien.

Vingino

Hip, trendy en speciaal voor kinderen heeft Vingino een ruime collectie trendy kinderbrillen. Aan ieder kind is gedacht, of de voorkeur nou uitgaat naar een opvallende bril met felle kleuren, of een rustig exemplaar, bij Vingino is het te vinden.

Bij Beter Zien kunt u niet alleen het montuur voor uw zoon of dochter vinden, onze orthoptist kan ook meteen de oogmeting verrichten!

 

Giorgio Armani

Het merk Giorgio Armani heeft een onvergelijkbaar en tijdloos gevoel voor stijl. Armani’s visie op de wereld van creatief ontwerp gaat niet alleen over het draaien van hoofden, maar over het achterlaten van een blijvende indruk. Pure lijnen, intrinsieke elegantie en zorg voor details zijn de elementaire concepten die ten grondslag liggen aan alle iconische ontwerpen van Giorgio Armani en aan zijn brillenstijlen.

Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de modewereld met zijn collecties voor mannen en vrouwen. Tegenwoordig strekken zijn kenmerkende thema’s – Hollywood-romantiek, erfgoed van stad en land, kosmopolitische city-chic en Art Deco-glamour – zich uit tot in de wereld van Ralph Lauren-brillen. Met een strakke moderniteit en klassieke proporties is elk paar een levendige uitdrukking van de elegante, verfijnde stijl van de ontwerper.

 

Vera Wang

Vera Wang’s exquise smaak en zoektocht naar een moderne benadering van vrouwelijke glamour en schoonheid heeft haar creatieve expressie gedurende 20 jaar gestuurd; vandaag culminerend in een van de meest prestigieuze, gewenste en vertrouwde mode- en lifestylemerken ter wereld. De bril is vertaald uit de modecollectie van Vera Wang door gebruik te maken van vintage geïnspireerde vormen, texturen en sieradenmotieven. Swarovski is al sinds 1895 het premium merk voor de mooiste kristallen versieringen. Het staat bekend om zijn innovatieve uitmuntendheid en zijn samenwerking met topontwerpers en merken in de mode-, sieraden-, accessoires-, interieurontwerp- en verlichtingsindustrieën over de hele wereld.

 

BBIG

Kids think big…. Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…
Uw kind moet de bril mooi vinden….

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

KOMT U SNEL ONZE COLLECTIE BEKIJKEN?

U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ BETER ZIEN
Zeestraat 1oo in Den Haag

070 – 3642404