Merken

De beste merken

In onze winkel vindt u de beste brillenmerken. Bij het selecteren van onze brillencollectie letten wij op kwaliteit, de nieuwste trends en de beste pasvormen voor uw gezicht. Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Giogio Armani
lunor logo
Persol LOGO
BBIG logo
Vera Wang logo
Prada logo
Vingino
Silhouette

Lunor

Als we het over de prachtige Lunor brillen hebben, schieten ons direct twee woorden te binnen: kwaliteit én stijl. Dit Duitse merk maakt hoogwaardige monturen waar u een onvergetelijke indruk mee achterlaat. De combinatie van vakmanschap en oog voor detail zorgt ervoor dat iedere bril een flinke dosis kwaliteit uitstraalt.

Meer weten over de collectie van Lunor? Bekijk hier de website.

Persol

Het Italiaanse merk Persol is gespecialiseerd in het ontwerpen van handgemaakte zonnebrillen en correctiemonturen. De brillen van Persol hebben een stoer, elegant ontwerp en worden uitgebracht in uiteenlopende monturen. Van retro tot wayfarer en aviator: Persol ontwerpt brillen van luxe materialen en hoogwaardige kwaliteit.

Meer weten over de collectie van Persol? Bekijk hier de website.

Silhouette

In Oostenrijk heeft Silhouette een lange traditie in het produceren van klassieke en innovatieve brillen die teruggaat tot 1964. De productiefilosofie – met zijn vakmanschap en de nadruk op handmatig werk – is verwant aan die van een huisnijverheid. Het resultaat is een unieke bril die u zal verrassen en verrassen in termen van innovatie. Fijne lijnen, prachtige details en subtiele vormen: dat zijn Silhouette brillen ten voeten uit. Het luxe merk presenteert in haar vier collecties dan ook de meest elegante brillen voor man en vrouw. Bent u benieuwd naar de monturen uit de Silhouette collecties? Onze opticien laat deze met trots aan u zien bij Beter Zien.

Meer weten over de collectie van Silhouette? Bekijk hier de website.

Vingino

Hip, trendy en speciaal voor kinderen heeft Vingino een ruime collectie trendy kinderbrillen. Aan ieder kind is gedacht, of de voorkeur nou uitgaat naar een opvallende bril met felle kleuren, of een rustig exemplaar, bij Vingino is het te vinden.

Bij Beter Zien kunt u niet alleen het montuur voor uw zoon of dochter vinden, onze orthoptist kan ook meteen de oogmeting verrichten!

Meer weten over de collectie van Vingino? Bekijk hier de website.

Giorgio Armani

Het merk Giorgio Armani heeft een onvergelijkbaar en tijdloos gevoel voor stijl. Armani’s visie op de wereld van creatief ontwerp gaat niet alleen over het draaien van hoofden, maar over het achterlaten van een blijvende indruk. Pure lijnen, intrinsieke elegantie en zorg voor details zijn de elementaire concepten die ten grondslag liggen aan alle iconische ontwerpen van Giorgio Armani en aan zijn brillenstijlen.

Meer weten over de collectie van Giorgio Armani? Bekijk hier de website.

Giorgio Armani eyeglasses - Mia Burton

Vera Wang

Vera Wang’s exquise smaak en zoektocht naar een moderne benadering van vrouwelijke glamour en schoonheid heeft haar creatieve expressie gedurende 20 jaar gestuurd; vandaag culminerend in een van de meest prestigieuze, gewenste en vertrouwde mode- en lifestylemerken ter wereld. De bril is vertaald uit de modecollectie van Vera Wang door gebruik te maken van vintage geïnspireerde vormen, texturen en sieradenmotieven. Swarovski is al sinds 1895 het premium merk voor de mooiste kristallen versieringen. Het staat bekend om zijn innovatieve uitmuntendheid en zijn samenwerking met topontwerpers en merken in de mode-, sieraden-, accessoires-, interieurontwerp- en verlichtingsindustrieën over de hele wereld.

Meer weten over de collectie van Vera Wang? Bekijk hier de website.

Johnny Loco

Het had allemaal kunnen gebeuren op een verlaten perron op het centraal station van Barcelona, ​​eind augustus 2005. Wat we wel weten, is dat we geïnspireerd zijn geraakt. We werden geraakt door het hart en de ziel van een unieke persoonlijkheid wiens levensfilosofie zo aanstekelijk is dat we niet anders konden dan zijn gewillige discipelen worden. Hij is Johnny Loco.

We ontmoetten hem met enkele uren over, en de dingen die hij ons vertelde, hebben ons diepgaand veranderd. Een beetje verdwaasd liet hij ons achter op het perron en zorgde voor zijn bagage, die bestond uit een oude stoere leren koffer die betere dagen had gekend en een zeer stevige Beach Cruiser-fiets. Maar hij keerde nooit terug. We plaatsten borden en lieten berichten achter bij de plaatselijke toeristenpolitie, maar hij werd nooit gevonden. Vreemd genoeg maakt het niet uit – we geloven dat hij een man is die zijn eigen weg in het leven zoekt en hoewel hij dol is op de kleine en grote prestaties van het leven, is hij in staat om afstand te nemen van zijn materiële bezittingen. Hij leerde ons dat elke dag gevuld is met tijden en plaatsen die de perfecte achtergrond bieden voor reflectie en ontspanning. Je kunt een perfect moment vastleggen zonder de dag te doden.

“Als je je aan deze manier van leven houdt, zul je automatisch aangetrokken worden tot geestverwanten die Johnny’s visie delen.”

Meer weten over de collectie van Johnny Loco? Bekijk hier de website.

BBIG

Kids think big…. Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…
Uw kind moet de bril mooi vinden….

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

 

Meer weten over de collectie van BBig? Bekijk hier de website.

Prada

Dit modemerk bestaat sinds 1913 en is afkomstig uit Milaan. De oprichter Mario Prada begon met het ontwerpen van luxe reisartikelen en accessoires. In 1978 erfde kleindochter Miuccia Prada het familiebedrijf en zij begon met haute couture. In 1997 kwam ze voor het eerst met brilmonturen en een zonnebrillen collectie op de markt.

De Prada monturen zijn jaren ’70  klassiek van vormgeving maar met een hedendaagse snit en van moderne materialen vervaardigd. Zowel voor mannen als vrouwen heeft Prada een mooie collectie brilmonturen.

Meer weten over de collectie van Prada? Bekijk hier de website.

Triple X

Triple X Eyewear is een prachtig Zweeds monturen merk wat door geheel Scandinavië verkocht wordt. De ontwerper Per Levin is trots om deze mooie monturen voor u te kunnen ontwerpen. De ontwerpen worden in het Programma “Autocad” uitgevoerd en de verschillende onderdelen van het montuur worden uit diverse landen besteld bij de leveranciers die de meest hoogwaardige onderdelen leveren.
Op deze manier worden de beste materialen gebruikt om TRIPLE X Eyewear te vervaardigen. Deze unisex monturen zijn bedoeld voor dames en heren van alle leeftijden.

De prijsstelling is van laag tot het midden segment.
Betaalbare monturen met een uitstekende service bedoeld voor de zelfstandige opticien.

Meer weten over de collectie van Triple X? Bekijk hier de website.

Pro Design

Toen we in 1973 met Prodesign begonnen, wisten we dat we vooruitstrevende en visionaire monturen wilden creëren. Frames die opvielen. Manieren voor het moderne individu om zich echt uit te drukken – vertegenwoordigen wat er zou komen, meer dan wat al bestond. Dat soort gedurfde filosofie is nu ons handelsmerk geworden.

In 2023 vieren we ons 50-jarig jubileum en voor het eerst in tijden is het tijd om terug te blikken. Ter ere van het maken van visionaire ontwerpen gedurende een halve eeuw, zullen we vier van onze meest iconische monturen opnieuw bezoeken en ze één voor één vrijgeven. We zullen nieuwe details en ontwerpkeuzes toevoegen, waardoor elk pictogram scherper en duidelijker is dan ooit.

 

Meer weten over de collectie van Pro Design? Bekijk hier de website.

Helden

De basis van de mooiste brillen zit in de vorm van hun lenzen: keer op keer bewijzen bepaalde basic vormen de beste te zijn qua draagbaarheid en uitstraling.

De aandacht die gegeven wordt aan de materialen en hoe deze zijn ontworpen aan de hand van deze lensvormen is wat een merk zijn eigen identiteit en gevoel geeft. Veel van deze fundamentele designs bestaan al sinds het begin van de bril en zullen nog lange tijd blijven bestaan. Wanneer je je bewust wordt van deze kennis, ontstaan de mooiste dingen. Dit is helden.

 

Meer weten over de collectie van Helden? Bekijk hier de website.

KOMT U SNEL ONZE COLLECTIE BEKIJKEN?

U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ BETER ZIEN
Zeestraat 100 in Den Haag

070 – 3642404