Contactlenzen

De contactlensspecialisten van Beter Zien kunnen harde en zachte contactlenzen bij u aanmeten.
Voor kinderen hebben we de speciale myopie contactlens waarmee de snelheid van de bijziendheid van uw kind geremd wordt.

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn erg populair. Ze wennen erg snel en zijn voor bijna iedereen geschikt. Of u nu een plus of min sterkte heeft, u kunt ze dragen. Ook als u een cilinder of leessterkte heeft is dit in de meeste gevallen geen enkel probleem. Op tijd vervangen is erg belangrijk om de gezondheid van uw ogen in de toekomst te kunnen blijven garanderen. Zeker in de huidige tijd waarbij we veel gebruik maken van airco, computers en smartphones is tijdig vervangen erg belangrijk. Dat is de reden dat we veel werken met maand- en daglenzen.

Harde lenzen

Harde contactlenzen worden steeds beter. De harde contactlens wordt al jarenlang geprezen om het perfecte zicht. De nadelen (stofjes onder de lens) worden door de moderne lensontwerpen en materialen tot een minimum beperkt. Ook het aanmeten met behulp van een corneatopograaf maakt het mogelijk om de lens tot in de perfectie te laten passen.

Nachtlenzen

De nachtlens is een vormstabiele lens die u ’s nachts draagt. De lenzen liggen op uw traanvocht en passen gedurende de nacht uw hoornvlies aan. Hierdoor kunt u de hele dag scherp zien, zonder dat u daarvoor overdag een bril of lenzen draagt. Nachtlenzen zijn daarmee een gezond alternatief voor laseren.
Om succesvol nachtlenzen te kunnen dragen zijn er een aantal voorwaarden. Bespreek deze met onze specialist.

WILT U CONTACTLENZEN LATEN AANMETEN?

MAAK EEN AFSPRAAK

Of neem contact op: 070 – 364 24 04
MA – VR 08.30 – 17.00