Kinderbrillendag 11 maart 2023

Kinderbrillendag zaterdag 11 maart 2023

De kinderbrillendag wordt op zaterdag 11 maart 2023 gehouden bij Beter Zien. De dag staat in het teken van jou! Je kunt je ogen laten meten door onze orthoptist (maak hiervoor wel een afspraak om te voorkomen dat je moet wachten).

Wij hebben op deze dag maar liefst 400 kinderbrillen in huis van merken zoals Vingino, BBIG, Vulkan en Strong.

Speel een spel op de VR-brillen, maak een leuke foto of video met je vrienden of vriendinnen, doe de mini workshop brillen maken of laat je schminken.

Iedereen is van harte welkom om de nieuwste, coolste en hipste kinderbrillen te komen bewonderen. Voor je ouders hebben we ook een ruime collectie aan mooie monturen.

Zien we jullie dan?

 

Wist je dat…

 

…de ogen van kinderen onder de acht jaar alleen door een orthoptist getest mogen worden? Voorheen moest je daarvoor naar het ziekenhuis, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Een deskundige orthoptist kan de ogen van je kind nu ook onderzoeken bij Beter Zien. Steeds meer kinderen zijn bijziend en bijziendheid op jonge leeftijd kan later leiden tot ernstige oogproblemen. Het is dus zaak om dit tijdig te laten onderzoeken.

 

De kinderbrillendag bij Beter Zien is dus een ideaal moment om de ogen van uw kind uitgebreid te laten onderzoeken door één van onze orthoptisten.

Orthoptie Onderzoek

Onze orthoptisten Jady en Tahmina zijn ervaren in het werken met kinderen en maken van elke oogtest een feestje. De testen gaan in de vorm van spelletjes met je kind. Toverboek, kijkdoos, speciale rode en groene bril… een oogtest bij onze orthoptisten is vooral heel leuk!

Maak nu makkelijk een afspraak

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u bellen  T070 – 364 24 04.