OPERATIEBRILLEN

Maak een afspraak

Evision

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Persoonlijk deskundig advies door een optometrist
  • Meer dan 30 jaar ervaring met optisch- en elektronisch vergrotende producten.
  • Aanmeting , levering en effectieve nazorg van operatie / loepbrillen op locatie.
  • Kwalitatieve en innovatieve optische oplossingen voor chirurgische ingrepen.
  • Door strenge productie controle jarenlang probleemloos gebruik van uw operatiebril.

Contact 

Het aanbod

Ongeacht uw specialisatie kunnen wij u een oplossing bieden die past bij de eisen die u aan uw werk stelt. Daarom zijn wij er trots op dat wij operatie / loepbrillen en verlichting kunnen aanbieden van de kwaliteitsmerken Zeiss, Optergo en Obrira. Wij zijn ervan overtuigd u met deze brede selectie het hoogste kwaliteitsniveau te bieden. Tevens waarborgt onze strenge productiecontrole een jarenlang en probleemloos gebruik van uw operatiebril.

Evision

U ziet meer details tijdens het opereren

Uitstekende ergonomie door rijke keuze aan werkafstanden en variabele inclinaties. Uw ogen hoeven zich minder in te spannen, u raakt dus minder snel vermoeid en kunt nóg efficiënter opereren.

Ik opereer nooit meer zonder loepbril met LED verlichting, of het nou een grote of een kleine hond is. Voor elke werkafstand en vergroting heeft Evision een passende oplossing.
Roelof Maarschalkerweerd, dierenarts

Werkwijze

Zo werken wij

Al onze operatiebrillen worden persoonlijk geadviseerd, aangemeten en afgepast. Dit doen wij door een adviesgesprek in onze Beter Zien winkel in Den Haag waarin al uw visuele eisen worden besproken. Wat is ergonomisch het beste voor u? Heeft u verlichting nodig voor uw werkzaamheden?  Onze specialist denkt graag met u mee.

MAAK NU EEN AFSPRAAK