Operatie/chirurgische loepenbril voor professionals

Voor sommige specialisaties in het ziekenhuis is een loepensysteem met vergroting noodzakelijk.

Steeds meer tandartsen, mondhygiënisten en chirurgen kiezen ervoor om met een operatiebril of chirurgische loepenbril te gaan werken. Veelal om een beter zicht te hebben, continue te beschikken over goed licht en om een betere werkhouding te hebben. Met een operatiebril  kan een tandarts en chirurg betere diagnoses stellen en nauwkeuriger werken. De meeste tandartsen, chirurgen en mondhygiënisten kiezen voor een galilei loepenbril in verband met het lagere gewicht. Voor zorgprofessionals, zoals endodontologen, parodontologen, vaatchirurgen en plastisch chirurgen, die meer vergroting willen zijn er prisma loepbrillen met een vergroting van 3.5X tot maar liefst 6.0X.

Operatiebrillen zoals een galilei loepenbril zorgen voor een rustige en loepzuivere vergroting. Ze bieden een optimaal draagcomfort en verbeteren de ergonomie. Er is een keuze uit loepjes met verschillende vergrotingen. De operatiebrillen of chirurgische loepenbrillen zijn uit te breiden met verlichting en gelaatsbescherming. De operatiebril of chirurgische loepenbril  wordt op maat gemaakt. Indien gewenst kan de sterkte verwerken worden in de glazen en de loepjes.

Evision Optics biedt:

  • Persoonlijk deskundig advies door een optometrist
  • Meer dan 30 jaar ervaring met optisch- en elektronisch vergrotende producten zoals operatiebrillen of chirurgische loepenbrillen
  • Aanmeting, levering en effectieve nazorg van operatiebrillen op locatie.
  • Kwalitatieve en innovatieve optische oplossingen voor chirurgische ingrepen.
  • Door strenge productiecontrole jarenlang probleemloos gebruik van uw operatiebril.

Ongeacht de specialisatie kunnen de optometristen van Evision Optics een oplossing bieden die past bij de eisen die u aan het werk worden gesteld. Zeiss is het hoofdmerk bij Evision Optics is voor operatiebrillen en verlichting. Met de brede selectie van Zeiss kunnen de optometristen van Evision Optics het hoogste kwaliteitsniveau te bieden. De strenge productiecontrole garanderen een jarenlang en probleemloos gebruik van de operatiebril of chirurgische loepenbril.

Een operatiebril of chirurgische loepen helpt artsen en tandartsen met het verkrijgen van een beter zicht en een betere werkhouding. Met verschillende vergrotingen en bijpassende lichtbronnen is er altijd de juiste vergroting te vinden. Zeker in combinatie met een goede verlichting zorgt een operatiebril of chirurgische loepenbril voor een optimaal zicht zonder schaduw. Operatiebrillen of chirurgische loepenbrillen kunnen worden voorzien van een spatbescherming. Hiermee worden de ogen beschermt. Ideaal voor chirurgen en mondhygiënisten.