Operatiebril of chirurgische loepenbril van Zeiss

ZEISS heeft een groot aanbod chirurgische loepenbrillen die een ideale oplossing bieden voor bijna elk professioneel gebruik waar precisiezicht een essentiële rol speelt. Deze speciale visuele instrumenten zijn beschikbaar met en zonder verlichting en zijn op maat gemaakt zodat ze passen bij het specifieke zichtprofiel en de werkplek. De drager geniet van een comfortabel, groot gezichtsveld en kan zelfs de kleinste details zien.

Evision Optics is de leverancier van Zeiss operatiebrillen/ chirurgische loepenbrillen.

Ongeacht de specialisatie kunnen de optometristen van Evision Optics een oplossing bieden die past bij de eisen die aan het werk worden gesteld. Daarom zijn wij er trots op de Zeiss ons hoofdmerk is voor operatiebrillen en verlichting. Wij zijn ervan overtuigd u met de brede selectie van Zeiss het hoogste kwaliteitsniveau te bieden. Ook waarborgt onze strenge productiecontrole een jarenlang en probleemloos gebruik van uw Zeiss operatiebril.

Gepersonaliseerde zichtoplossingen voor professionele gebruikers voor wie goed zicht niet goed genoeg is in hun uiterst specifieke taken, zoals artsen. Vaak maken zelfs enkele fracties van een millimeter het verschil tussen succes of mislukking. Het productaanbod van Zeiss omvat verschillende optische systemen met of zonder verlichtingssystemen. Zeiss biedt uitstekende beeldkwaliteit met een maximaal gezichtsveld.

De afmetingen van het gezichtsveld zijn een beslissende factor bij het praktische gebruik van Zeiss operatie­brillen. De gebruiker moet zijn werkgebied volledig kunnen overzien. Bij de hoofdloepen en loepenbrillen van Zeiss zijn deze gezichtsvelden optimaal grootgehouden.

Een compromisloze hoge afbeeldingskwaliteit is een vereiste bij Zeiss zodat alle details herkenbaar blijven zonder dat de vergroting onnodig hoog wordt. Het gebruik van de loepenbril wordt hierdoor merkbaar vereenvoudigd. Het gezichtsveld, de scherptediepte en de werkafstand blijven comfortabel.

Om het best mogelijke resultaat te bereiken moet men, bij het gebruik van vergrotende hulpmiddelen, ook de individuele refractie corrigeren. Bij de producten van Zeiss kan men de benodigde correctie in de operatiebril integreren.

Ergonomie is tegenwoordig van groot belang met name op de werkplek. De werkafstanden van de Zeiss systemen voldoen dan ook aan de verschillende eisen die voortkomen uit diverse vakgebieden.

De binoculaire optische Kepler systemen van Zeiss zijn doorgaans met een vaste tussenbrug met  elkaar verbonden. Daardoor wordt een exacte uitrichting van de optische assen van beide systemen samen gewaarborgd. Alleen zo is een klachtenvrij, binoculair zien mogelijk.

Met een extra coax koud licht verlichting wordt het werkgebied perfect uitgelicht zelfs bij moeilijke  omstandigheden, bijvoorbeeld in de tandheelkunde. De lichtbundel bevindt zich steeds op de plaats  die men met de hoofdloep bekijkt. De coaxiale lichtbundel maakt het mogelijk om ook holle ruimten schaduwvrij te verlichten.

De Zeiss hoofdloep KF wordt voor het stereoscopisch, binoculair nabij zien door medici en technici  gebruikt. Beide handen zijn vrij voor het verrichten van uw werk. Het Kepler prismaloepen systeem is aan de systeemdrager F, een montuur met sportveren en een zwart elastische hoofdband,  gemonteerd. De systemen zijn in verschillende vergrotingen en met  verschillende werkafstanden te verkrijgen.

De “brildragersoculairen” staan het dragen van het systeem vóór het montuur toe, zonder het gezichtsveld te verkleinen. Dit Zeiss montuur wordt, indien gewenst, van uw eigen correctieglazen voorzien. De positionering en de inclinatie van het systeem voor de ogen  vindt plaats via het verbindingsdeel van de systeemdrager F. De pupilafstand wordt door middel van het kniksysteem in de tussenbrug ingesteld. Indien gewenst kan het systeem uit het blikveld geklapt worden en met een eenvoudige beweging weer terug op de plaats gezet worden.

De Zeiss hoofdloep KS wordt voor het stereoscopisch, binoculair nabij zien door medici en technici gebruikt. Beide handen zijn vrij voor het verrichten van uw werk. Het Kepler prismaloepen systeem is aan de hoofdband S (Support), gemonteerd. De systemen zijn in verschillende vergrotingen en met verschillende werkafstanden te verkrijgen. De Zeiss hoofdband biedt door zijn individuele aanpasmogelijkheden een hoog draagcomfort en kan door verschillende artsen worden gebruikt.

De “brildragersoculairen” staan het dragen van het systeem vóór het eigen brilmontuur toe, zonder het gezichtsveld te verkleinen. De positionering en de inclinatie van het systeem voor de ogen vindt plaats via het verbindingsdeel van de hoofdband S. De pupilafstand wordt door middel van het kniksysteem in de tussenbrug ingesteld. Indien gewenst kan het systeem uit het blikveld geklapt worden en met een eenvoudige beweging weer terug op de plaats gezet worden.

Evision Optics biedt:

  • Persoonlijk deskundig advies door een optometrist
  • Meer dan 30 jaar ervaring met optisch- en elektronisch vergrotende producten zoals operatiebrillen of chirurgische loepenbrillen van diverse merken, waaronder Zeiss
  • Aanmeting, levering en effectieve nazorg van operatiebrillen op locatie
  • Kwalitatieve en innovatieve optische oplossingen voor chirurgische ingrepen
  • Door strenge productiecontrole jarenlang probleemloos gebruik van uw operatiebril