OPTOMETRIST OF ORTHOPTIST 
DAN ZIJN WIJ OP ZOEK
NAAR JOU

Vacature bekijken

Welkom bij Revoir

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Revoir heeft een groot netwerk binnen de oogheelkunde en optiek. De combinatie van onze kundige en betrokken optometristen, orthoptisten en TOA’s  die continue geschoold worden tijdens de Revoir Academy  en de nauwe samenwerking met ziekenhuizen, optiekzaken en oogklinieken maken Revoir uniek binnen de oogzorg. Bij Revoir zijn wij goed in de perfecte match maken tussen onze oogprofessionals en onze relaties.  Bij een goede match tussen werkgever en werknemer is het werkplezier, de output en het succes vele malen groter. Je wordt daardoor een gelukkiger mens in je dagelijks leven.

 

Passie voor ogen

Waarom Revoir

Al ruim 70 jaar werkt Revoir nauw samen met oogheelkundige praktijken en optiekbedrijven in heel Nederland. Werken bij ons bedrijf betekent werken in de oogzorg op topniveau. Onze professionals zijn verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor Revoir, maar ook dragen zij als professionals graag bij aan de kwaliteit van oogzorg in Nederland en uiteindelijk aan het succes van ons bedrijf.

Bekijk Revoir

Meer dan 300 praktijken

Samenwerkings Partners

Met de optometristen van Revoir hebben we de groei van Eyescan ingezet. Op Revoir kan je bouwen!
Jarno Koren, regiomanager Eyescan

Revoir Academy

ADAP geaccrediteerde scholing

Kennis & kwaliteit staat bovenaan daarom besteedt Revoir veel tijd aan na- en bijscholing. Voor dat doel hebben wij de Revoir Academy opgericht. Minimaal 4 x per jaar worden er interne en externe masterclasses georganiseerd waaraan ADAP-certificeringspunten zijn verbonden. Naast de Revoir Academy krijgen Revoir optometristen en orthoptisten een jaarlijks studiebudget en studiedagen.

 

Meer informatie