OPTOMETRIST, ORTHOPTIST OF TOA
DAN ZIJN WIJ OP ZOEK
NAAR JOU

Vacature bekijken

Welkom bij Revoir

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Revoir heeft een bijzondere visie op werken in de oogheelkunde en optiek. Iedereen wil graag een goede en interessante baan of werknemer.
De oogheelkundige praktijk en het optiekbedrijf zijn op zoek naar de beste mensen. Wij zijn van mening dat een zorgvuldige afstemming van kennis en vaardigheden noodzakelijk is. Bij een goede match tussen werkgever en werknemer is het werkplezier, de output en het succes vele malen groter. Je wordt daardoor een gelukkiger mens in je dagelijks leven.

Passie voor ogen

Waarom Revoir

Al ruim 70 jaar wordt nauw samengewerkt met oogheelkundige praktijken en optiekbedrijven in heel Nederland. Werken bij ons toonaangevende bedrijf betekent werken in de oogzorg op topniveau. Onze professionals zijn verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor Revoir, maar ook dragen zij als professionals graag bij aan de kwaliteit van oogzorg in Nederland en uiteindelijk aan het succes van ons bedrijf.

Bekijk Revoir

 

Samenwerkings Partners

De optometristen van Revoir zijn ontzettend goed, multi inzetbaar en erg fijn om mee samen te werken!
Lotje Bosch, oogarts bij Bergman Clinics

Revoir Academy

ADAP geaccrediteerde scholing

Kennis & kwaliteit staat bovenaan daarom besteedt Revoir veel tijd aan na- en bijscholing. Voor dat doel hebben wij de Revoir Academy opgericht. Minimaal 4 x per jaar worden er interne en externe masterclasses georganiseerd waaraan ADAP-certificeringspunten zijn verbonden.

Meer informatie