Over Revoir

Over ons

Revoir Optometrie is onderdeel van de Revoir Groep waar Ergra Low Vision, E-Vision Optics en Beter Zien van uitmaken.

Al ruim 70 jaar wordt nauw samengewerkt met oogheelkundige praktijken en optiekbedrijven in heel Nederland. Werken bij ons toonaangevende instituut betekent werken in de oogzorg op topniveau. Onze professionals zijn verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor Revoir, maar ook dragen zij als professionals graag bij aan de kwaliteit van oogzorg in Nederland en uiteindelijk aan het succes van ons bedrijf.

Het feit dat wij een groeiend aantal cliënten mogen bedienen, hebben wij aan ons enthousiaste team te danken. En dat geldt ook voor onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Werken bij Revoir betekent kritisch en constructief zijn, een collegiale, flexibele en dienstverlenende instelling hebben, maar vooral plezier in je werk hebben.

 

 

Spreekuurlocaties

Revoir is werkzaam op de polikliniek oogheelkunde in het ziekenhuis, de optiek en zelfstandige klinieken. Wij hebben een samenwerking met meer dan 225 praktijken door heel Nederland en daarmee een unieke positie. De oogprofessionals van Revoir worden ingezet voor ondersteunende en zelfstandige oogheelkundige spreekuren.

   Wij nemen onze verantwoordelijkheid bij de hulpvraag over de gezondheid van het oog en geloven in kwaliteit. Daarom hebben onze optometristen en orthoptisten een voortrekkersrol in de eerstelijns oogzorg.
   Marc Asselbergs Eigenaar en Algemeen directeur- Revoir Groep

   De mensen van Revoir

   Marc Asselbergs

   Eigenaar en Algemeen directeur
   +31 (0)70 -311 40 70

   Daniella Jansen

   Operationeel directeur
   +31 (0)70 -311 40 70
   Myran

   Myran Gast

   Senior adviseur, optometrist BOptom
   +31 (0)6 10736875

   Megan Arenberg Peeters

   Accountmanager Optiek
   +31 (0)6 24875823

   Oogprofessionals

   Een greep uit onze

   Samenwerkings Partners

   Revoir heeft nauwe contacten met het de beroepsverenigingen van de oogheelkunde, optometrie (OVN), orthoptie (NVVO) en de optiek evenals met de branchevereniging NUVO.
   Onze CEO Marc Asselbergs, voormalig voorzitter van de NUVO vertegenwoordigt Optiek Nederland in Europa als lid van de ECOO (European Council Optics and Optometry).

   Revoir Social Club

   Bij Revoir zien wij naast de professional ook de mens staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze mensen naast hun werk ook persoonlijk kunnen verbinden met elkaar. Hiervoor is de Revoir Social Club opgericht. Een aantal keer per jaar komen al onze mensen samen voor de leukste bedrijf uitjes.

    

    

   Werken bij Revoir

   Werken bij Revoir is werken op topniveau in de beste oogheelkundige klinieken, ziekenhuizen en optiekzaken. Revoir spreekt de taal van de ogen. Ons team is zeer gemotiveerd en collegiaal.

    

   Interesse?