Werken bij Revoir

op topniveau

Werkzaam in de oogzorg

Bij Revoir werk je in ziekenhuizen en oogheelkundige klinieken samen met oogartsen en ga je voor de beste oogzorg. Je kunt ook werken in optiekzaken samen met opticiens die oogzorg aanbieden.

 • Ben jij een toptalent en wil je boven het gemiddelde uitsteken?
 • Heb jij uitstekende omgangsvormen?
 • Help jij mensen met een glimlach?
 • Neem jij de verantwoordelijkheid?

En ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent.

Vacatures 

 

Werksetting

In ziekenhuizen, klinieken & optiekzaken

Ontwikkeling

Unieke kans: werk in diverse oogheelkundige werksettings bouw aan een breed netwerk

Opleiding

Revoir Academy (4 x p.j. masterclasses)
+ Jaarlijks opleidingsbudget

Het profiel

van een Revoir Professional

Ieder persoon is uniek en speciaal op zijn eigen manier. Onze oogprofessionals zijn dan ook verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Zij delen een passie voor hun vak en hebben uitstekende omgangsnormen. Ze staan open voor ontwikkeling en groei en doen hun werk altijd met een glimlach.

Lees jij hier jouw eigen profiel terug?

Bij Revoir zoeken we betrokken collega’s die met ons de uitdaging willen aangaan om het verschil te maken. Wordt nu onderdeel van ons grote oogheelkundige team.

Verder praten? Plan een telefonische kennismaking

 

Werkzaam in de beste oogheelkundige praktijken

Revoir heeft een landelijke dekking en is werkzaam in 255 ziekenhuizen, klinieken en optiekzaken door Nederland. Onze oogprofessionals worden in en rondom hun eigen regio ingezet. Reizen? Dat doen wij bij Revoir in stijl met de nieuwste Fiat 500 als leaseauto.

Hier werkt Revoir 

De commitment van Revoir

Revoir denkt met je mee en staat naast je. We helpen je de mogelijkheden en kansen te verkennen. Onze relaties willen de beste oogprofessionals. Daarom investeren wij in jou met de Revoir Academy en MasterClasses, ADAP geaccrediteerd. Hierdoor kun je jezelf uitstekend ontwikkelen. Je collega’s spreken de taal van de ogen. We zijn dol op klanten en bij Revoir ben je onderdeel van een groot netwerk in de oogwereld.

Wat kun je verder verwachten?

 • Je komt in dienst bij Revoir en krijgt een auto ter beschikking
 • Je komt te werken in bijzondere oogheelkundige praktijken en ziekenhuizen
 • Je werkt samen met oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA’s en basisartsen
 • Je wordt ondersteund in je ontwikkeling
 • Je komt in aanraking met enthousiaste collega’s die de taal van de ogen spreken
 • Je wordt onderdeel van de Revoir Social Club

Blijven ontwikkelen

Bij Revoir vinden wij de kennis en kwaliteit van onze oogprofessionals erg belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij hun (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Waar ben je op dit moment al heel goed in en waar liggen je ontwikkelpunten? Wij brengen het samen met jou in kaart. Wij hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar om onze oogprofessionals hierin te begeleiden:

 • Vergoeding van beroepslidmaatschappen

 • Opleidingsbudget van € 500,- per jaar

 • 10 opleidingsdagen

 • ADAP geaccrediteerde scholing in de Revoir Academy

Kennissessie

Iedere oogprofessional die start bij Revoir krijgt op de eerste werkdag een kennissessie. Tijdens deze sessie wordt er gekeken naar waar je nu staat en hoe wij jou het beste kunnen begeleiden. Hierna ga je ook direct naar één van onze praktijken om kennis te maken met je collega’s en mee te kijken in de praktijk.

Revoir Academy

Revoir biedt je via de Revoir Academy ADAP geaccrediteerde masterclasses aan. In deze bijeenkomsten komen praktijkgerichte onderwerpen aanbod die je helpen te ontwikkelen binnen je vakgebied. Of je nu een starter of ervaren oogprofessional bent de masterclasses sluiten aan bij elk niveau.

Meer informatie 

Een eerste werkdag bij Revoir

Hoe gaat een eerste werkdag bij Revoir eraan toe? En wat verwachten wij van onze oogprofessionals? Wij hebben het allemaal voor je vastgelegd in deze video.

Nieuwsgierig? Bekijk de video dan snel.

Afwisseling & zekerheid

Werken bij Revoir als oogprofessional betekent dat je zekerheid en afwisseling kunt combineren. Je hebt de voordelen van een vast contract bij Revoir, maar werkt bij verschillende opdrachtgevers in ziekenhuizen, klinieken en optiekzaken. Het grote voordeel hiervan is dat je in snel vaart groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast bouw je een groot oogheelkundig netwerk op.

 

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast over één van onze vacatures? Indien je gesolliciteerd hebt wordt er binnen een paar dagen contact met je opgenomen door onze HRM-adviseur Daniella Jansen. Sluit jouw profiel aan bij de vacature, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed. Wij vergoeden beroepslidmaatschappen, stellen opleidingsbudget en opleidingsdagen tot jouw beschikking en bieden ontwikkeling via de Revoir Academy. Daarnaast zogen wij voor een goed salaris en pensioenregeling. Wij hebben een leaseautoregeling; je rijdt in de nieuwste hippe FIAT 500.

Revoir Social Club

de leukste bedrijfsuitjes

Omdat wij het net zo belangrijk vinden om met elkaar te kunnen lachen, verbinden en ontspannen doen wij veel aan leuke bedrijfsfeestjes en activiteiten. Denk hierbij aan een jaarlijkse familie BBQ’s chique kerstdiners en kooksessies met elkaar.

FAMILIE BBQ’S

In de leukste strandtenten

TEAMBUILDING

Prision Breaks, survivalparcours, kookworkshops

KERSTDINERS

De mooiste locaties worden geselecteerd voor chique diners

Plan een telefonische kennismaking

 • Hierin kun je al vragen stellen en is Daniella Jansen benieuwd naar wie jij bent. Je kunt hieronder een afspraak maken.
 • Daniella Jansen
  Wil je graag meer weten over werken bij Revoir of eens kennismaken, plan dan een telefonische afspraak met mij in!

WIL JIJ ONDERDEEL WORDEN VAN HET OOGHEELKUNDIGE TEAM?

Stuur hier direct je CV in. Binnen een paar dagen nemen wij contact met je op.

SOLLICITEREN