Revoir Academy – Glaucoom Diagnostiek

4 maart 2024

Het programma staat in het teken van OCT beoordelingen, van retinale anatomie naar structurele OCT van de basis tot pathologie.

De Revoir Academy is in het leven geroepen om kennis te delen en kwaliteit van de oogzorg in Nederland verder te verhogen. Onderwerpen die hierin aan bod komen hebben te maken met innovatie, nieuwe technieken, uitwisseling van kennis aan elkaar en klant/patiënt gerichtheid. In de voorafgaande succesvolle edities zijn er verschillende thema’s uitgelicht zoals de oogziekte macula degeneratie en refractie chirurgie.

Programma

Avondprogramma

17:15  – 18:30             Inloop & Dinerbuffet

19:30 – 21:00             OCT, van retinale anatomie naar structurele OCT van de basis tot pathologie | Dr. I. (Ike) Schouten, oogarts Oogziekenhuis Rotterdam

21:00                           Afsluiting en netwerkmoment

 

OCT, van retinale anatomie naar structurele OCT
van de basis tot pathologie

Na Dr. Ike Schouten haar opleiding tot oogarts in Het Oogziekenhuis Rotterdam deed zij een fellowship medische retina in één van de grootste oogziekenhuizen in India, het prestigieuze Sankara Nethralaya in Chennai en Kolkata. Zij heeft speciale interesse in OCT en andere beeldvorming van het netvlies. Na op verschillende plekken gewerkt te hebben is zijn sinds de zomer van 2022 weer terug in het Oogziekenhuis Rotterdam met als aandachtsgebied medische retina, opleiden en het geven van onderwijs.

 

Dr. Ike Schouten, oogarts in het Oogziekenhuis Rotterdam

Voor wie

De Revoir Academy is veelal interessant voor optometristen, orthoptisten en basisartsen.

ADAP

De lezing is ADAP geaccrediteerd (2.5 contacturen)

Locatie

NUVO Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC  HOUTEN

Dinerbuffet

Er is een dinerbuffet beschikbaar voor de deelnemers. inclusief vegetarische gerechten.

Ticketkosten

€95,-

Aanmelden Revoir Academy

"*" geeft vereiste velden aan

Cursus*
Controleer je e-mailadres voor het ontvangen van de bevestiging en de factuur.
Ben jij lid van de beroepsgroep optometrie en/of orthoptie? Voeg je KP nummer toe. De punten worden automatisch bijgeschreven.
Ben jij lid van de beroepsgroep optometrie en/of orthoptie? Voeg je KP nummer toe. De punten worden automatisch bijgeschreven.
Certificaat
Ben jij een TOA of andere specialist en heb jij geen KP nummer maar wil jij wel graag een certificaat? Vink het hier aan en wij maken het in orde voor je. Het certificaat wordt na afloop per email verstuurd.
Workshop 1. Inzicht in Uveitis: voor- en achter segment imaging met de SL800 en SL CAM - Zeiss
Geef hier jouw voorkeur aan voor het volgen van een workshop en welk tijdvak. Dit is nog geen definitieve bevestiging. Je krijgt na inschrijving een bericht bij welke workshop jij eventueel ingedeeld bent, Vol=vol.
Workshop 2. Uveitis Posterior in beeld : Ultra-wide Fundus imaging met de CLARUS 700
Geef hier jouw voorkeur aan voor het volgen van een workshop en welk tijdvlak. Dit is nog geen definitieve bevestiging. Je krijgt na inschrijving een bericht bij welke workshop jij eventueel ingedeeld bent, Vol=vol.
Dinerbuffet

Laat ons weten of jij gebruik wilt maken van het dinerbuffet.
Privacy voorwaarden*
Hidden