Garantieregeling

Garantieregeling bij Ergra Low Vision

Op de coating van onze glazen geldt een kwaliteitsgarantie van 2 jaar. Mocht de coating binnen 2 jaar loslaten, dan ontvangt u van ons nieuwe glazen. Krassen en loslating van de coating vanwege de krassen zijn hiervan uitgesloten. Schade die is toegebracht door de klant zelf valt buiten de garantie.

Tevredenheidsgarantie

Bij Ergra Low Vision vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Mocht u binnen 3 maanden twijfels hebben over uw aankoop, dan zullen wij er alles aan doen om dit voor u op te lossen. Onze tevredenheidsgarantie geeft u:

3 maanden garantie op multifocale glazen. Mocht u onverhoopt niet kunt wennen aan uw multifocale glazen, dan ontvangt u van ons een paar nieuwe monofocale glazen.

Gratis nazorg

Bij Ergra Low Vision willen dat u ook in de toekomst tevreden bent. Daarom kunt u rekenen op een zorgvuldige nazorg. U kunt daarom altijd bij ons binnenlopen om uw bril kosteloos bij te stellen of te laten schoonmaken door onze medewerkers.

Onderhoud van uw bril

Met de juiste zorg verlengt u de levensduur van uw bril zodat u er zo lang mogelijk van kan genieten. Hier vindt u een aantal tips voor de juiste verzorging van uw bril:

  • Gebruik een microvezel doek om uw bril te reinigen. Gebruik de speciale Ergra Low Vision reinigingsspray die u bij u bij de aflevering van uw bril heeft gekregen en die u bij Ergra Low Vision onbeperkt gratis kunt laten bijvullen. Vermijd contact met chemische middelen, zoals haarspray.
  • Bescherm uw bril altijd tegen hoge temperaturen.

Algemene leveringsvoorwaarden NUVO

Ergra Low Vision is aangesloten bij de brancheorganisatie NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven).
Op alle aankopen bij Ergra Low Vision zijn de algemene voorwaarden van de NUVO van toepassing. Deze voorwaarden leest u hier.