Over Ergra Low Vision

Beter Zien is Beter Leven

Ergra low vision is onderdeel van de Revoir Groep en gespecialiseerd in professionele ondersteuning van oogartsen en opticiens bij de behandeling van mensen met een hulpvraag over het zien.
Sinds de oprichting zijn onze praktijken uitgegroeid tot de meest vooraanstaande partner voor de oogheelkunde en de optiek met een landelijk dekking in Nederland en Duistland.

De optometristen van Ergra Low Vision werken in het verlengde van de oogarts in oogheelkundige poliklinieken. Uw oogarts verwijst u naar de optometrist van Ergra Low Vision in het ziekenhuis, waar wij een praktijkruimte hebben op de polikliniek. De Ergra optometristen zijn BIG-geregistreerd.

Maak een afspraak

Een man en een vrouw die buiten staan en beter kunnen zien met hun nieuwe bril op
Een pasbril

Oprichting 1947

Ergra heeft aan de wieg gestaan van de introductie van low vision oplossingen in Nederland. Bijzondere loepenbrillen kwamen we in Duitsland tegen wat toen der tijd bekend stond als het land van de optiek in de wereld. We zijn met oogartsen gaan praten hoe we dat zouden kunnen toepassen voor slechtziende mensen. En zo is Ergra Low Vision gaan samenwerken in het ziekenhuis met de oogarts.

 

Onze Visie: Wij geloven dat beter zien een beter leven geeft en maken het verschil door een luisterend oor en passende creatieve oplossingen
Onze Missie: Wij zetten ons actief in om de zelfredzaamheid van slechtzienden te vergroten en overtreffen zichtbaar de verwachting van zowel de patiënt als de oogarts,

Ons bedrijf is sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd

Kwaliteitswaarborg

Ergra Low Vision wordt jaarlijks getoetst door een gekwalificeerde auditor. Wij vinden het belangrijk om continu onze kwaliteit te verbeteren om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen. Op kwaliteitsniveau onderscheiden wij ons op:

  • Uniforme aanpak met Ergra Zorgmenu
  • Klanttevredenheid
  • Nazorg
  • Kwaliteit
ISO 9001 logo

Beroepsverenigingen

NOG LOGO
OVN
NUVO OPTIEKCENTRUM
Nederlandse Vereniging van Orthoptisten Logo
ANVC LOGO
European Courcil of Optometry and Optics Logo
World Council of Optometry

Oogverenigingen

Macula vereniging logo
Glaucoom vereniging logo
Hoornvlies patiënten vereniging logo
Oogvereniging logo
Hoornvlies stichting logo
Nationale Vereniging Sjogrenpatienten

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een low vision onderzoek of neem contact met ons op.

Stel een vraag

Of neem contact op: 070 – 311 40 70

MA – VR 08.30 – 17.00