Verwijzers

Ergra Low Vision heeft een landelijke dekking van low vision spreekuur locaties. Er zijn diverse mogelijkheden om uw slechtziende patiënten door te verwijzen naar ons low vision spreekuur.

 

Verwijzer huisarts

Heeft u patiënten op uw spreekuur die als gevolg van een oogziekte slecht zien en waarbij een gewone bril niet meer helpt? De optometristen van Ergra Low Vision zijn speciaal opgeleid om deze patiënten te helpen met beter zien. Optische hulpmiddelen zijn er in allerlei soorten en maten zoals telescoop brillen, loepenbrillen en elektronische hulpmiddelen.

Zorgdomein

Doorverwijzen naar het low vision spreekuur kan via Zorgdomein. U kunt ons vinden onder Ergra Low Vision. Ons zorgproduct is Regulier bijzondere optische hulpmiddelen voor slechtzienden/low vision.

T 070 – 311 40 70

E info@ergra-low-vision.nl

Verwijzer oogarts

In de meeste ziekenhuizen werkt Ergra Low Vision op de polikliniek oogheelkunde in de het verlengde van de oogarts. Hier kunt u uw slechtziende patiënten gemakkelijk doorverwijzen naar het low vision spreekuur. Een afspraak wordt gemaakt door de assistente op de polikliniek oogheelkunde.

Indien Ergra Low Vision geen spreekuur draait in uw ziekenhuis, kunt ook u uw patiënt telefonisch of per e-mail doorverwijzen .

Wij nemen contact op met uw patiënt voor het maken van een afspraak.

T 070 – 311 40 70

E info@ergra-low-vision.nl

Vergoeding

Ergra Low Vision heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor het leveren van bijzondere optische hulpmiddelen.

Lees meer

Assortiment

Ergra Low Vision heeft een compleet assortiment van optische hulpmiddelen zoals telescoopbrillen, loepenbrillen, E-Scoop bril (speciale bril bij macula degeneratie), filterbrillen, handloepen, beeldschermloepen en elektronische voorleesapparatuur.