2 mensen staan op straat en kunnen beter zien met hun bril

ERGRA LOW VISION

Wat kunnen wij voor u betekenen

Gaat uw zicht achteruit? En kunt u bijvoorbeeld de ondertiteling van de tv niet meer lezen? Voelt u zich onzeker op straat? Wanneer uw zicht afneemt, helpt Ergra Low Vision met beter zien.

Want natuurlijk wilt u weer een boek of een krant kunnen lezen. De ondertiteling van de TV kunnen zien. En zelf boodschappen doen en koken bijvoorbeeld. Als u meer ziet voelt u zich op straat veiliger en beweegt u zich makkelijker. Wij luisteren goed naar uw wensen en hebben één doel: Dat u uw ogen weer zo goed mogelijk kunt gebruiken en genieten van de dingen die voor u zo belangrijk zijn.

Wij werken in het verlengde van de oogarts in meer dan 150 ziekenhuizen en oogklinieken in Nederland en Duitsland. Bij Ergra Low Vision krijgt u de zorg waar u recht op heeft.

Maak een afspraak

Werkwijze

Zo helpen wij u

Stap 1
Klant staat bij de bali

U maakt een afspraak bij Ergra Low Vision op de polikliniek oogheelkunde van uw oogarts.

Stap 2
Er wordt een zichtoplossing getest

De low vision specialist beoordeelt alle mogelijkheden om beter te zien en test brillen en andere oplossingen waarmee uw waarneming wordt verbeterd. Daarmee komen alle aspecten aan het bod zowel zien voor veraf, nabij, binnen en buiten.

Stap 3
Een voorbeeld zichtoplossing; een bril voor de verte

Alle brillen en andere oplossingen worden persoonlijk aan u uitgelegd zodat u er goed mee overweg kunt.

Stap 4
Een klant die een bril test

U blijft bij ons in vertrouwde handen, van tijd tot tijd zullen wij via een controle de werking van de brillen en andere oplossingen volgen.

Beter Zien is Beter Leven

Waarom Ergra Low Vision

Wij geloven dat beter zien beter leven geeft en maken het verschil door een luisterend oor en passende creatieve oplossingen.

Wij zetten ons actief in om de zelfredzaamheid van slechtzienden te vergroten en overtreffen zichtbaar de verwachting van zowel de patiënt als de oogarts.

Meer over Ergra Low Vision

Algemeen directeur, Marc Asselbergs
Wij weten hoe belangrijk goed zien voor u is. En hebben één doel, dat u uw ogen weer optimaal kunt gebruiken en zo kunt blijven genieten van de dingen die voor u zo belangrijk zijn.
Marc Asselbergs, eigenaar en Algemeen Directeur

Spreekuur locaties

Onze 150 praktijken zijn gevestigd in ziekenhuizen en oogklinieken in Nederland en Duitsland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking.  Wij werken in het verlengde van de oogarts op de polikliniek oogheelkunde in het ziekenhuis.

Bekijk onze Spreekuur locaties

Een mevrouw die een pasbril laat zien

Onze mensen

Ontmoet onze specialisten