Alyda Rademaker – Havinga

Optische Techniek
Hoofdkantoor Ergra Low Vision in Den Haag

 

Erg zinvol en betekenisvol werk.  

 

Het menselijk lichaam, anatomie en fysiologie hebben me van jongs af aan geïntrigeerd. Het zien, de ogen, waarneming, het is ontzettend boeiend. Low vision is binnen de optiek een specialisme dat verder gaat en het uiterste haalt uit wat optisch mogelijk is.
Eerder heb ik bij Ergra gewerkt in de buitendienst, nu werk ik in het Optische Techniek team. Het puzzelen naar een passende oplossing geeft voldoening. Met precisie en oog voor detail zorgvuldig werken aan producten die kijkoplossingen bieden voor mensen die het goed kunnen gebruiken.  Een geslaagde dag is het wanneer ik samen met collega’s fijn heb kunnen werken aan de hulpmiddelen. Soms weet de één iets beter dan de ander en dan helpen we elkaar om samen tot de beste oplossing te komen. Wanneer er een keer een hulpvraag is, die vraagt om iets dat niet standaard is, geeft het extra voldoening wanneer het lukt om daar een goede oplossing voor te maken. 

Naast het werk ben ik druk met de studie. Verder ben ik graag buiten, wandelen, fietsen, hardlopen en ik luister dan graag naar een podcast. Wanneer het weer niet aantrekkelijk is om naar buiten te gaan, kan ik me ook prima vermaken met een goed boek, ik schilder graag en ik vind het leuk om foto’s te bewerken op de computer.  

De specialisten van Ergra Low Vision

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een onderzoek bij één van onze low vision specialisten of neem contact met ons op.

Plan een low vision onderzoek

Of neem contact op: 070 – 311 40 70

MA – VR   08:30 -17:00