Podcast Blikvanger

 

Blikvanger brengt mooie ontroerende verhalen die inzicht geven in wat leven met een visuele beperking met iemand doet. Annemiek schuwt de zware onderwerpen niet, maar wisselt deze af met humor en luchtigheid. Tevens komen er enkele rubrieken voorbij, zoals Handicap-handigheidjes, waarin Low Vision specialist Harry Jansen uitleg geeft over de hulpmiddelen en diensten van Ergra Low Vision. Door deze boeiende podcast te sponsoren hopen wij slechtzienden te bereiken die nog niet bekend zijn met Ergra Low Vision. Podcast Blikvanger wordt mede mogelijk gemaakt door Ergra Low Vision.

Aflevering 1

 

In de nieuwe podcast Blikvanger gaat Annemiek van Munster in gesprek met bijzondere en inspirerende slechtzienden die zich niet weerhouden om hun passies na te jagen. Hoe zij dit doen? Dat vertellen zij in Blikvanger. In de eerste aflevering praat Annemiek met Martijn Rijsenbrij, alias rapper RijstErbij, over zijn kinderen, zijn muziek en zijn andere passie: Running blind.

Beluister Blikvanger via je favoriete podcast-app of https://youtu.be/9AGVvhOvK0I 

Aflevering 2

 

In de tweede aflevering van Blikvanger gaat Annemiek van Munster in gesprek met actrice & theatermaker Ayşegül Karaca. Haar slechtziendheid is haar inspiratiebron en zij wil dit graag met anderen (met EN zonder visuele beperking) delen. Ze vertelt openhartig over haar relatie met haar moeder, haar intensieve revalidatie, de documentaire die onder andere over deze indrukwekkende periode gaat, haar liefde voor theater en haar passie voor reizen. Haar grote voorbeeld? Dat is zij zelf!

Beluister Blikvanger via je favoriete podcast-app of  https://youtu.be/iH4zSAhaeAM

 

 

 

 

 

Aflevering 3

 

In de derde aflevering van Blinkvanger heeft Annemiek haar beste vriend Amory Geerling te gast. Ze praat met hem over het proces van blind worden, zijn passie muziek maken en zijn date-ervaringen/liefdesleven. Annemiek: “Als wij elkaar op straat waren tegengekomen denk ik niet dat we vrienden hadden geworden.” Amory: Ik denk dat ik je heel snel voorbij gerend had.” Alles uiteraard met een dikke knipoog.

Beluister Blikvanger via je favoriete podcast-app of  https://www.youtube.com/watch?v=Oha2ZR6mKbg